Élet elleni bűncselekmények

18+

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Egy asszony és nős szomszédja szexszerződést kötött, aminek később tragikus vége lett

Egy asszony és nős szomszédja szexszerződést kötött, aminek később tragikus vége lett
2022. január 19. 20:00 | Szerző: Dulai Péter

„Ha azt hiszed, már mindent láttál” – vezettem fel nemrégiben az ipolysági Gyönyör Teréz mérgezéses bűnügyét. Az alábbi eset egészen más kategória, de ha ezt az írásomat elolvassák, talán egyet fognak velem érteni abban, hogy a hitetlenkedéssel keveredő értetlenség ugyanúgy megállja a helyét. Az az érzésünk, hogy ilyesmi egyszerűen nem létezik, de közben az is ott motoszkál a fejünkben, hogy nincs ember, aki ilyet kitalálna. Békéscsaba, 1958. 

H. János, nős békéscsabai lakos megállapodást kötött szomszédjával, az ugyancsak békéscsabai, ugyancsak házas S. Jánosnével, melynek értelmében az asszony férjével együtt beleegyezett abba, hogy H. János őt hetente kétszer, kedden és pénteken este hét óráig magáévá tegye. Erre azért volt szükség, mert S. János amolyan „gyorstüzelőként” nem tudta kielégíteni feleségét az ágyban. Ez a sajátos jószomszédi viszony sokáig a szerződésben foglaltak szerint, vagyis valószínűleg zökkenőmentesen működött, a megállapodást mindhárman betartották. 

1958 első felében aztán S. János szerint felesége valamiért véget akart vetni a szomszéddal rendszeresített szexuális együttléteknek. Ezt H. Jánosnak, az addigi szexpartnernek személyesen, de saját lakásukon tervezte elmondani úgy, hogy az ő férje nincsen otthon. Az utolsó találkozás szó szerint az utolsó lett kettejük között. Innentől csak feltételezni lehet, hogy mi történt a lakásban, de az asszony valószínűleg tényleg közölte, hogy kilép a megállapodásból. 

Amikor S. János aznap este hazatért, feleségét holtan találta az ágyban. A nőt agyonverték. (A helyszíni szemlén készült fotó alapján ruhában feküdt.) Aznap éjszaka H. Jánost is megtalálták a saját lakásán, de már halott volt. Felakasztotta magát. 

Az S.-éknél a szobában talált pár sor bizonyította, hogy az asszonyt a korábbi szexpartner ölte meg, majd öngyilkosságot követett el. A borítékra a következőt írták rá ceruzával: 

„Piszkos kurva többet nem fog baszni senkivel”

Nagyításhoz nyissa meg a képet új laponItt a megállapodás szövege is, néhol némileg zavaros a megfogalmazás, de a lényeg az, amit én is leírtam: 

„S. János és H. János feleségük egyetértésükkel következőkben állapodtak meg: 

S. János nemi gerjedelme gyors. Abszolút gyors lezajlása miatt felesége S. Jánosnénak nemi gerjedelme kielégítés nélkül maradt. S. János feleségét nemi kielégítésre átengedi minden héten kedden és péntek d.u. 19 óráig, vagyis szabadlakást biztosít H. János és S. Jánosné számára. H. és családja lakásához S. Jánosnénak tetszés szerinti átjárásához hozzájárul S. János. 

Egyben kötelezem magam S. Jánosnénak, vagyis feleségemnek semmilyen szemrehányást, szavakkal való bántalmazást és ebből eredő bántalmakból megmentem a szavakban H. Jánost és családját beleértem. H. János kötelezi magát arra, hogy S. Jánosné feleségének nem fogja elcsábítani. Családi ügyekbe nem fog beleavatkozni teljesen függetlenítem vagyis nyugalmat biztosítom, S. Jánosnak. 

Amennyiben írásba és be nem foglalt cselekedet történik és azt a becsületet sérti és nyugalmat tavarja és ebből költség merül fel annak fedezése az elövetőt terheli. Bármelyik részről érdekelt felektől történik.”

A borítóképen S. Jánosné és H. János látható.




© Powered by wAdmin | v3.5.1 | vvortex.hu | Bejelentkezés